.
 

WIE WIJ ZIJN

Graag stellen we ons even voor.

Wij zijn Tim en Kathy en hebben twee zoontjes Milan en Emiel. Beide zijn we geboren met een passie voor de horeca. Na 10 jaar samen in een zaak te werken wisten we het zeker, het was onze droom om een eigen zaak te beginnen. In 2018 begonnen we in bijberoep met Sweet Miel, desserts en tapas voor feesten. Toch bleef de kriebel om met een bistro te beginnen. Toen Eddy en Mady hun zaak verkochten, moesten we geen moment twijfelen. 

GELEGEN OP OOIGEM PLATSE

In 1966 openden Gilbert Casteur en Simonne Declerck in dit pand, in navolging van grootvader Emiel en vader Philemon, 'De Laatste Mode', een kleermakerszaak voor mannen. Gilbert maakte met heel veel zorg de maatpakken en Simonne verkocht deze samen met hoeden en petten in de winkel. In 2018 opende Mady Vervelghe en Eddy Declerck, hier een nieuwe bistro-tearoom. Vanaf 2022 nemen wij de zaak over en mogen ze genieten van een welverdiend pensioen.

Vanaf 10 januari 2022 heten we u welkom in "BISTRO MIEL" waar we werken met wekelijkse suggesties en verse producten. We heten jullie allen van harte welkom!